Niet gestart

Kwazulu Natal

Beleef op uw gemak dit mooie district in Zuid Afrika met prachtige natuur, als Drakensbergen, geweldige, uitdagende hiking of wel trektochten. Uiteraard kunt u ook de fiets pakken. Kiest u voor backpacken of gaat u liever in het Zimbali eco resort slapen?  Eet u graag bobotie het Afrikaanse  lokale menu bij de locals? Gaat u liever voor de details en maatwerk? Wilt u weten wat er te doen is in St Lucia bij de hippos? Bent u er benieuwd naar? Dan bent u bij ons aan het goede adres.


Beleef, Durban, Sint Lucia, Drakensbergen en omgeving. Kunt u door de bomen het bos niet meer zien, wij zien het wel.

Wij stellen samen met u uw reis en staan rechtstreeks in contact met onze mensen in Zuid Afrika die mooie details eraan toevoegen.

Het leven van de hippos die vrij rondlopen in een groot reservaat, heel anders dan in een dierentuin. Ze laten zich graag op afstand bewonderen in St Lucia Zuid Afrika.

Bent u geen backpacker en wilt u liever alle opgedane indrukken in alle rust een plekje geven, waarbij u alles uit handen wordt genomen, om uw verblijf van alle comfort te voorzien. dan is Fairmont Zimbali uw plek

Zimbali Eco Resort

Dit resort staat bekend om zijn adembenemende landschappen, ongerepte stranden en bekroonde hotels, maar biedt zowel toeristen als zakenreizigers over de hele wereld de mogelijkheid om ongeëvenaarde gastvrijheid te ervaren in een luxe eco-landgoed setting


                                                               Whatsapp+31636074810 voor maatwerk/ for tailored service

                                            Een kleine greep uit ons reisaanbod, just a few options from our packages

Stel met ons uw eigen reispakket samen , voor 7 dagen, 10 dagen of meer, wij leveren maatwerk inclusief vlucht


 
Bellen
Map
Info
Instagram