Geef Covid19 geen kans Stay Safe!!

Noorwegen                           v.a.   800 €

De Preikestolen challenge in Noorwegen gaan wij aan na de Corona crisis in 2020 met 24 deelnemers. 

Deze rotsachtige berg tussen de Noorse Fjorden, bevindt zich in Tau nabij Stavanger. Om bij Preikestolen te komen gaan wij eerst in de haven op een kleine boot vanaf de haven van Stavanger naar Tau. Neem een warme jas mee. Het tweede deel van de route leggen wij af per bus, die ons naar de voet van de berg brengt.

De bussen zijn klein en knus, geen massatoerisme. Deze bus brengt ons naar een restaurant aan de voet van de berg, waar een gids ons uitlegt welke route wij moeten nemen om op de Preikestolen te komen. De wandeltocht duurt zo'n 2 a 3 uur. Belangrijk om te weten, is dat wij over veel platte, vochtige en gladde stenen moeten lopen. Een valpartij gluurt om de hoek. Kledingvoorschriften zoals stevige wandelschoenen  met rubber zolen zullen wij u ten zeerste aanraden.

Zowel heen als terug duurt de tocht 2 a 3 uur, in totaal 6 uur, afhankelijk van uw eigen tempo. Boven op de berg heeft u een prachtige uitzicht over de Fjorden en is het schouwspel tussen de wolken en de hoge rotstoppen ontroerend.


Deze activiteit is voor een  lang weekend en duurt 5 dagen, inclusief vertrek uit Nederland per vliegtuig op donderdagavond en terugreis op maandagmiddag.

De weekendactiviteiten in Noorwegen zijn:
Dag 1 -Donderdag aankomst Stavanger hotel of camping
Dag 2 vrijdag -verzamelen bij Stavanger haven, met de kleine boot en bus naar Tau, hier in het restaurant, 

stevige schoenen aantrekken en warme jas, lopen naar de berg/rots (6 uur totaal heen/terug, afhankelijk van je tempo))

Dag 3 zaterdag-fjordenchallenge in open boot
Dag 4-zondag fietstocht van Stavanger mooie fietsroute in de natuur
Dag 5 stadswandeling uitrusten terug naar Nederland

Inclusief vlucht, inclusief verblijf 4 nachten, ontbijt. 

Deze challenge, inclusief verblijf is zeker geschikt voor ook vijftigplussers die gewend zijn om lange wandelingen te maken. Twijfel je? vraag je fysio of huisarts om advies. In de tweede week van april en in de derde week van mei gaan wij met de deelnemers in totaal twee weekenden in Nederland warmlopen/wandelen. Deze tocht die 3 uur duurt, is inclusief opdat u alvast gaat wennen en om elkaar te leren kennen

Wilt u graag meelopen, heeft u interesse? whatsapp ons, +31636074810 of bel of email ons, of vul het informatieformulier in.


                                                   Whatsapp    +31636074810 of reserveer je plek vul offerteformulier in

Voor Noorwegen, wandeling naar Preikstolen stuur uw reservering . Totale prijs is 1000 euro all Inn, ik loop zelf ook met u mee

 
Bellen
Map
Info
Instagram